Vi har valgt Sofie Sønderup, stifter af gruppen Forsvundne Personer

Gruppen Forsvundne personer, hjælper pårørende med at få efterlysningen af deres kære delt til mange 1000 mennesker indenfor kort tid via Facebook.

Disse medlemmer deler efterlysningerne videre i deres netværk, så efterlysningen hurtigt bliver delt i hele Danmark.

Forsvundne personer favner de pårørende i det omfang det er muligt. Kommer savnede ikke hjem inden for et par dage, og har der ikke været nogen livstegn, iværksættes der en eftersøgning, hvis Politiet siger god for dette.

Gruppen er en frivillig ekstra resurse der inden for kort tid kan nå bredt ud og som møder op med hjælpende hænder, hvis det bliver nødvendigt.

Gruppen oprettede jeg i 2011, fordi min kusines datters veninde var væk. Moren var selvfølgelig dybt frustreret og ulykkelig, men der var ingen hjælp at hente hos politiet, for som de sagde ”det er meget normalt en ung pige forsvinder nogle dage”.

Det er svært som mor, at leve med det er meget normalet, så jeg oprettede en lille gruppe, hvor jeg efterlyste denne pige. Efterlysningen blev delt , og pigen opdagede hun var savnet derhjemme, og ringede derfor til sin mor.

Siden da er gruppen vokset og har nu 40.000 medlemmer som hjælper med at dele.

Lykkeligst er det hjerte der også banker for andre, og det må man sige er blevet gruppens varemærke. Gruppens motto er ”Vi stopper ikke når vi er trætte, vi stopper når vi er færdige.

Forestillingen- og donationen laves i samarbejde med Serapions-Ordenen på Frederiksberg ved logen Concentus.

 

Program og billetter kan ses og bestilles på Billetto.dk

https://billetto.dk/da/events/petango

 

Dato og Spillested: 

Tirsdag d. 28. februar 2017 kl. 19:00 - 22:00

Serapions-Ordenen, Haveselskabetsvej 3A, 1823 Frederiksberg

 

Ud over teaterforestillingen, er der her en unik mulighed for, at se ind i en loges hemmelige lokaler og få en samtale med en logebror.